Consulting en 3D gesprek

Consulting

Soms blijkt dat er iets in de samenwerking binnen het bedrijf of team ontbreekt, alsof er geen bezieling is. Het wordt door iedereen in meer of mindere mate gevoeld. Toch is het niet altijd duidelijk waar het aan ligt en hoe het tij gekeerd kan worden.

In dit soort situaties, waarin onderhuids van alles gevoeld en beleefd wordt, komen mijn talenten het best tot hun recht. Ik ga vanuit nieuwsgierigheid in gesprek en weet hiermee de onzichtbare zaken boven tafel te krijgen waardoor de energie weer gaat stromen en er synergie kan ontstaan.

3D Gesprek

Op een bepaald moment in je leven kan het zo zijn dat je geen geluk meer ervaart vanuit je bedrijf, je baan of in je privéleven. Je voelt aan alles dat je toe bent aan een volgende stap, al is niet helemaal duidelijk hoe deze stap eruit moet zien. Je wilt een stap zetten in lijn met wie jij werkelijk bent, zodat je weer kan leven en werken vanuit jouw potentie.

Op dit soort momenten kan het 3D-gesprek met mij inzicht bieden. Het is mijn kracht om snel tot de kern te komen en te zien waar jouw potentie ligt. In dit gesprek stem ik me af op jou en jouw vraagstuk en geef ik je mijn heldere en scherpe kijk op de situatie, die soms ook confronterend kan zijn. Je krijgt nieuwe inzichten en kan vanuit daar keuzes maken.