Een baan in de mode

Een match maken op de fashion arbeidsmarkt is onze specialiteit.
Natuurlijk kan dat alleen als we alle wensen, eisen, mogelijkheden en beperkingen van beide partijen in kaart hebben gebracht. We vinden het daarom belangrijk goed op de hoogte te zijn voordat we met elkaar in zee gaan. Een uitgebreid kennismakingsgesprek met onze kandidaten is dan ook vast onderdeel van onze werkwijze. Ben je op zoek naar een baan in de modebranche die voldoet aan jouw ambities op de fashion arbeidsmarkt? Dan vinden wij het leuk om met jou in contact te komen. Graag nodigen we je uit voor een gesprek waarin jij jouw verhaal achter je CV vertelt. Wat wil je precies, waar liggen je talenten en wat is je ervaring in de modebranch? Allemaal vragen die we graag persoonlijk met je doornemen zodat we samen heel gericht naar de juiste baan in de mode kunnen zoeken.

Vacatures in de mode

Ben je op zoek naar een baan in de mode? Bekijk ons vacatureaanbod en reageer op een vacature in de mode die op dit moment beschikbaar is. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een leuke baan in de fashion. Volg Match for Fashion op Facebook en blijf op de hoogte van de fashion vacatures.

Vind je droombaan in de mode

Voel jij je aangesproken en ben je op zoek naar een baan in de mode? Schrijf je dan bij ons in op de contactpagina. Vertel iets over jezelf en upload vandaag nog je CV. Zodra we je inschrijving in ons bezit hebben, nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.