Coaching & Mediation 2019-03-20T15:28:22+00:00
Coaching & Mediation Fashion

Loopbaanbegeleiding, coaching en mediation

PARTICULIEREN

Coaching

Soms loop je in je werk tegen dingen aan. Zaken die je anders, en misschien wel beter, zou willen doen zoals bijvoorbeeld; leidinggeven, grenzen aangeven, beter worden in het maken van keuzes etc. Het kan fijn zijn hierover in gesprek te gaan. Wij bieden coaching trajecten aan waarin we je bewust willen maken van je eigen kwaliteiten. Samen met jou gaan we door middel van verschillende coaching gesprekken proberen gerichter achter jouw doelen aan te gaan.

Loopbaanbegeleiding
Als je twijfelt over een volgende stap in je carrière of eraan denkt het roer helemaal om te gooien, dan kan een loopbaanbegeleidingstraject erg zinvol zijn. Wij gaan aan de hand van een aantal gesprekken samen met jou op zoek naar antwoorden die kunnen leiden naar een nieuwe richting in je loopbaan.

BEDRIJVEN

Coaching
Ook voor bedrijven bieden we soortgelijke trajecten aan. Voor organisaties is het erg belangrijk om gemotiveerd en gekwalificeerd personeel in huis te hebben. In veel gevallen is de potentie daartoe wel aanwezig, maar soms mist het betreffende personeel net dat beetje meer dat nodig is om effectief te presteren. Door een coaching gesprek kunnen zij inzicht krijgen in hun eigen vaardigheden en daarmee hun kwaliteiten beter benutten. Coaching in het bedrijfsleven is een mooi instrument om medewerkers te stimuleren in hun persoonlijke groei. En dat leidt uiteraard tot een beter resultaat.

Mediation
Helaas zijn conflicten een vast onderdeel van elke samenwerking. Gelukkig wordt het overgrote deel daarvan onderling opgelost. Maar soms raakt een samenwerking dusdanig verstoord dat hulp van buitenaf welkom is. Deze hulp kunnen wij bieden. Dat geldt ook voor personeel dat door een arbeidsconflict met ziekteverlof thuis zit. Omdat het voor werkgevers vaak moeilijk is contact te onderhouden met deze werknemers, die eigenlijk weer moeten re-integreren in het werkproces, bieden wij mediation trajecten aan. We bemiddelen tussen werkgever en werknemer om de verstoorde arbeidsrelatie te herstellen. Aan de hand van gesprekken proberen we de daadwerkelijke redenen van het conflict bloot te leggen. Van daaruit kunnen we dan met elkaar op zoek naar oplossingen.

Wil je meer informatie? Bel ons of stuur een email.
Je kunt ons bereiken op: 06-109 55 167 en info@matchforfashion.nl