Coaching & Mediation 2019-04-07T14:12:26+02:00
Coaching & Mediation Fashion

Consult, coaching en mediation

Consult/advies

Bedrijven zijn continu in beweging om zo goed mogelijk in te spelen op de kansen in de markt. Dit kan resulteren in overnames, fusies, reorganisaties en het kan ook kleinschaliger; ‘hoe zorg ik ervoor dat mijn afdeling beter gaat renderen?’. Het zijn bewegingen die gevolgen hebben voor de mensen die er werken en om die reden op weerstand kunnen stuiten. Om het optimale resultaat uit de veranderingen en verbeteringen te halen is het van groot belang dat dit proces goed begeleid wordt.

Wij zijn actief als consultant en sparringpartner en hebben ervaring in het begeleiden van dit soort processen. Wij hebben enerzijds verstand van zaken en anderzijds hebben wij voldoende afstand van de organisatie waardoor de objectiviteit gewaarborgd blijft. Naast een heldere kijk op organisatiestructuur hebben wij oog voor het menselijk aspect in de organisatie. Soms zijn de boodschappen die gebracht moeten worden bikkelhard en juist dan maakt de manier waarop dit soort gesprekken gevoerd wordt een wereld van verschil. Dit betaalt zich altijd uit in de werksfeer en om goede resultaten te kunnen behalen is het van groot belang dat er synergie op de werkvloer heerst. Onze kracht zit in objectiviteit, duidelijke communicatie en een goed oog voor het menselijke karakter. Wij zijn een gesprekspartner voor alle niveaus binnen de organisatie.

Coaching

Voor organisaties is het erg belangrijk om gemotiveerd en gekwalificeerd personeel in huis te hebben. In veel gevallen is de potentie daartoe wel aanwezig, maar soms mist het betreffende personeel net dat beetje meer dat nodig is om effectief te presteren. Door een coaching gesprek kunnen zij inzicht krijgen in hun eigen vaardigheden en daarmee hun kwaliteiten beter benutten. Coaching in het bedrijfsleven is een mooi instrument om medewerkers te stimuleren in hun persoonlijke groei. En dat leidt uiteraard tot een beter resultaat.

Mediation

Helaas zijn conflicten een vast onderdeel van elke samenwerking. Gelukkig wordt het overgrote deel daarvan onderling opgelost. Maar soms raakt een samenwerking dusdanig verstoord dat hulp van buitenaf welkom is. Deze hulp kunnen wij bieden d.m.v. mediation. We bemiddelen tussen de partijen om de verstoorde arbeidsrelatie te herstellen. Aan de hand van gesprekken proberen we de daadwerkelijke redenen van het conflict bloot te leggen. Van daaruit kunnen we dan met elkaar op zoek naar oplossingen.

Wil je meer informatie over consult, coaching of mediation? Bel ons of stuur een email. Je kunt ons bereiken op: 06-109 55 167 en info@matchforfashion.nl